Amazon Quiz Answers Today for Sunday, 23rd January 2022: Get Amazon Funzone Quiz Answers & Win ₹15,000 Amazon Pay Balance

By · Amresh Mishra · 15 seconds ago

Amazon Funzone Quiz Answers Today: Get Amazon Quiz Answers Today (Sunday, 23rd January 2022) Live. आज के Amazon Funzone Quiz Answers को अपडेट कर दिया गया है. आप इस पोस्ट में लाइव आप का अमेज़न क्विज आंसर टुडे (Amazon Funzone Quiz Answers Today) प्राप्त कर सकते हैं. यदि आप Amazon Quiz में भाग लेते हैं तो आप Amazon Pay Balance जीत सकते हैं. इसके अलावा आप Amazon के अन्य ऑफर्स भी प्राप्त कर सकते हैं.

सामान्यतः, Amazon Quiz एक General Knowledge पर आधारित Quiz होता है. इस Quiz के Lucky Draw Members को कई आकर्षक उपहार तथा Amazon Pay Balance दिया जाता है. यदि आप भी इस Lucky Draw में शामिल होना चाहते हैं तो आपको Amazon Quiz खेलना होगा. लेकिन चिंता न करें, यदि आप सोच रहे हैं की आपको General Knowledge की Practice करनी होगी तो ऐसा नहीं है, आप नीचे Amazon Quiz Answers Today (Sunday, 23rd January 2022) देख सकते हैं.

नीचे Amazon Quiz Answers Today (100% Correct) दिया गया है. यदि आप Amazon Quiz में सभी प्रश्नों के सही Answer दे देते हैं तो आप 15000 तक का Amazon Pay Balance सहित अन्य आकर्षक उपहार भी प्राप्त करेंगे. तो आज ही Amazon Quiz Answers Today के मदद से Amazon Quiz खेलना शुरू करें.

Amazon Funzone Quiz Answers Today

Amazon Funzone Quiz: Amazon Quiz Details

DateSunday, 23rd January 2022
Quiz Time12:00 AM to 11:59 PM
Quiz Prize Rs. 15,000 Amazon Pay Balance & Exciting Prizes
Amazon Quiz Winners Will Declared onNext Day
Today’s Quiz NameDaily Amazon Quiz
Quiz Available onAmazon App & Mobile Website

Must Read: Dainik Bhaskar Quiz Answers Today – Dainik Bhaskar App Quiz Answer Live

Must Read: KBC Offline Quiz Answers Today : Kaun Banega Crorepati Play Along 24×7 Quiz Answers [Live Update]

Amazon Daily Quiz कैसे खेला जाता है?

  1. सबसे पहले Google Play Store से Amazon App Download करें.
  2. इसके बाद एप्प को ओपन करें और लॉग इन करें. यदि आपका पहले से कोई Amazon Account नहीं है तो एक नया अकाउंट बनायें.
  3. अब homepage पर Quiz search करें.
  4. इसके बाद आपको Amazon Quiz Time Daily Quiz का Banner दिखाई देगा.
  5. उस Banner पर क्लिक करके आप Amazon Daily Quiz में भाग ले सकते हैं.

Amazon daily quiz answers today Sunday, 23rd January 2022 – Amazon Funzone Quiz Answers

Coming on 12:00 AM, Refresh this Page by Clicking here until Answers are seen.

Q1: What is the official anthem of the T20 World Cup titled?

Answer: (B) Live the Game

Q2: As per review aggregation site, Rotten Tomatoes after 92 reviews Eternals became the worst reviewed MCU movie crossing which film’s mark?

Answer: (A) Thor: The Dark World

Q3: UAE has recently reached a deal with which country to promote Space Tourism?

Answer: (A) Blue Origin

Q4: Which movie shares its What is the official anthem of the T20 World Cup titled? with this dish?

Answer: (D) Ratatouille

Q5: This is a visual from Phi Phi Islands in which country?

Answer: (D) Thailand

Join our Telegram Channel for Instant Updates. Join Now

Amazon Quiz Time Answers: 2nd December 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

Q1: Which of these hockey players has been nominated for the Dhyan Chand Khel Ratna this year?

Answer: (B) PR Sreejesh

Q2: Shivers’ and ‘Bad Habits’ are two of the tracks in the Billboard Hot 100 from which famous singer?

Answer: (C) Ed Sheeran

Q3: CV Raman was born on November 7, 1888 in which Indian city?

Answer: (D) Tiruchirappalli

Q4: This is a visual of the Atacama Desert from which country?

Answer: (A) Chile

Q5: This character came to the attention of the world, after ‘Steamboat Willie’ released in which year?

Answer: (A) 1928

Amazon Quiz Time Answers: 1st December 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

Question 1: The song ‘Stay’ whch has been near the top of the charts, is a collaboration between The Kid LAROI and which famous singer?

Answer 1 – (A) Justin Bieber

Question 2: At the National Women’s Boxing Championship held towards the end of October, who was given the ‘Best Boxer’ award?

Answer 2 – (C) Nikhat Zareen

Question 3: The brand Nykaa in the news for its IPO is named after the Sanskrit word ‘Nayaka’ meaning what?

Answer 3 – (C) Actress or one in the spotlight

Question 4: This famous tourist spot is located in which city?

Answer 4 – (D) Beijing

Question 5: These wooden boats found in India are known by what name?

Answer 5 – (B) Shikara

Amazon Quiz Time Answers: 30th November 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

Q1: Who recently became the first away player to score a hat trick at Old Trafford in the Premier League?

Ans: (A) Mohammad Salah

Q2: Amol Parashar plays the role of which freedom fighter in the recently released film ‘Bhagat Singh’ ?

Ans: (B) Bhagat Singh

Q3: A cryptocurrency which as of the last week of October is among the top 10 crytocurrencies in the world, is named after which dog breed?

Ans: (C) Shiba Inu

Q4: This cat breed is called the __ Forest Cat. Fill in the blanks

Ans: (A) Norwegian

Q5: In which city would you find this famous sign?

Ans: (C) Los Angeles

Amazon Quiz Answers For 29 November 2021

Q1: Harmanpreet Kaur and Jemimah Rodrigues are both playing for which franchise in the Women’s Big Bash League 2021?

Answer: (B) Melbourne Renegades

Q2: Ben Whishaw plays which famous character in the James Bond movie ‘No Time to Die’ ?

Answer: (A) Q

Q3: Born on 19th November 1828, Manikarnika married Gangadhar Rao, who was the Maharaja of which kingdom?

Answer: (C) Jhansi

Q4: This is the Erasmus Bridge found in which European city?

Answer: (A) Rotterdam

Q5: This is a Red Curry Noodle Soup prepared in the style of which cuisine?

Answer: (B) Thai cuisine

Amazon Quiz Answers For 28 November 2021

Q1: The UN observes 25th November as the International Day for Elimination of Violence against whom?

Answer: (c) Women

Q2: Which Kpop group which trended worldwide with their single ‘Next Level’ recently launched their new song ‘Savage’ ?

Answer: (c) Aespa

Q3: David Wiese who played a key role in Namibia’s qualification for the Super 12 of the T20 World Cup 2021, earlier played for which country?

Answer: (a) South Africa

Q4: This is a famous fountain in which city?

Answer: (c) Rome

Q5: This is a view of which city in South Asia?

Answer: (c) Colombo

Amazon Daily Quiz Answers Live

Amazon Quiz Time Daily Quiz Answers से जुड़े अन्य सवाल

Amazon Quiz Time कब खेला जाता है?

Amazon Quiz Time Daily Quiz सुबह 8 बजे से लेकर रात 12 बजे तक खेला जाता है. आप Amazon App को डाउनलोड करके प्रतिदिन इस समय पर क्विज खेल सकते हैं.

Amazon Daily Quiz का Winner कब घोषित किया जाता है?

Amazon Daily Quiz का Winner quiz के अगले दिन घोषित किया जाता है.

Amazon Quiz time Daily Quiz Answers

आज इस पोस्ट में हमने Amazon Funzone Daily Quiz Answers (Amazon Quiz Time Answers) के बारे में बताया. आशा करता हूँ आपको इस पोस्ट से मदद मिली होगी. यदि यह पोस्ट आपके लिए हेल्पफुल हो तो इसे अन्य लोगों के साथ भी जरुर शेयर करें. यदि आप इस पोस्ट से सम्बंधित कोई सवाल पूछना चाहते हैं तो हमें कमेंट करके बताएं.

Share on:
Author: Amresh Mishra
I am Amresh Mishra, owner of My Technical Hindi Website. I am a B.Sc graduate degree holder and 21yrs old young entrepreneur from the City of Patna. By profession, I'm a web designer, computer teacher, google webmaster and SEO optimizer. I have deep knowledge of Google AdSense and am interested in Blogging.

Leave a Comment